İş Çevrelerinin Bilgilendirilmesi amacıyla Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Koordinasyonunda Odamız Ev Sahipliğinde Dış Ticaret Semineri 18 Eylül 2017 Pazartesi günü Odamız Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.  18 Eylül Pazartesi saat 09.30 ‘da başlayacak olan Dış Ticaret Seminerini Ekonomi Bakanlığı Uzmanları tarafından gerçekleştirilecektir. Seminer Kapsamında ele alınacak konular , Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri, İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Ticari Bilgiye Erişim, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları, Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları, Ülke Masaları ve Belirli Pazarlara İhraç İmkanları şeklindedir.

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Koordinasyonunda Odamız Ev Sahipliğinde gerçekleştirilecek olan  Dış Ticaret Seminerine katılmak isteyenlerin odamıza bilgi vermelerini rica ederiz.