5 Ocak 2018 Cuma Günü Saat 13.30 da odamız toplantı salonunda , Tehlikeli Madde Taşımacılığı ve Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hakkında Bilgilendirme Semineri gerçekleştirilecektir.

Gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısında, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanının Görev ve Yükümlülükleri, İşletmelerin Sorumlulukları, Yol Kenarı Denetimleri ve Yaptırımlar konuları ele alınacaktır.

Kimler Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi Almak Zorundadır ?

Yönetmelik kapsamındaki tehlikeli maddelerden, bir takvim yılı içerisinde net 50 ton ve üstü miktarlarda işlem yapan, dolduran, paketleyen, yükleyen, gönderen, alıcı, boşaltan ve tank konteyner / taşınabilir tank işletmecisi olarak bu faaliyetlerden biri veya birden fazlasıyla iştigal eden işletmeler, Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi almak zorundadır.

Sınıf 1, Sınıf 6 ve Sınıf 7 kapsamındaki tehlikeli maddelerle iştigal eden işletmeler herhangi bir işlem miktarına bağlı olmaksızın Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi almak zorundadır.