Odamıza 7143 Sayılı kanun için bilgilendirme ziyaretinde bulunanÇankırı Sosyal Güvenlik Müdürü Hicran ÇAKMAKÇI 18.05.2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik yapılmasına ilişkin 7143 sayılı Kanun’dan faydalanmak isteyenlerin işyerlerinin bağlı bulunduğu sosyal güvenlik merkezine elden ya da posta yoluyla 31 Temmuz 2018 tarihine kadar başvuru yapması gerektiğini ifade etti.

Çakmakçı yapılandırmada peşin veya 6,9,12,18 taksitte ödeme seçenekleri bulunduğunu ancak borçlarının tamamının 31.08.2018 tarihine kadar peşin ödenmesi halinde Yİ-ÜFE tutarının  %90 silineceğini belirtti.

Yönetim Kuru Başkanımız Hayrettin ÇELİKTEN SGK İl Müdürü Hicran ÇAKMAKÇİ’nın odamızı                bilgilendirmesinden  dolayı mutlu olduğunu belirterek Odamıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı        Hicran ÇAKMAKÇİ’ya Teşekkür etti.