Türkiye milli katılımı İstanbul  TicaretOdası tarafından organize edilen “SIAL Interfood 2018”adlı gıda,içecek ve gıda ekipmanları fuarının 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde Endonezya’nın başkenti jakarta’da düzenleneceği belirtilmektedir.

Üretime destek verilmesi ve firmalarımızın fuarlara katılımın sağlanması amacıyla Dolar ve Euro kurlarının 1 ABD Doları 4 TL, 1 Euro 4,8 TL olarak sabitlendiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu (standinşaatı,nakliye,tanıtım.fuar esnasında iletişim ve ikram hizmetleri) ve firmaların teşvik işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından takip edileceği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.