KOBİ DESTEK/NEFES KREDİSİ 2018

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine "KOBİ Destek/Nefes Kredisi" desteği ile aylık %1,85 faiz oranı ile 100.000 TL'ye kadar kredi imkânı sunuyor.

·         ÇATSO üyeleri, aylık %1,85 faiz oranı ile azami 100.000 TL kredi kullanabilecek.

·         Kredi vadesi, ilk 6 ay anapara ödemesiz (üyeler ilk 6 ay kredinin sadece faizini ödeyecek), takip eden 12 ay da eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay olacak.

·         Krediye başvurmak isteyen ÇATSO üyeleri, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odasından "KOBİ Destek/Nefes Kredisi Başvurusu için" ibaresi içeren faaliyet belgesi alacak.

·          Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası üyesi, faaliyet belgesi ile;

Ziraat Bankası,

Halk Bankası,

Vakıflar Bankası,

Garanti Bankası,

Yapı Kredi Bankası,

İş Bankası,

şubelerine giderek KOBİ Destek/Nefes Kredisi için başvuruda bulunabilecek.

·         Kredi Garanti Fonu (KGF), "KOBİ Destek/Nefes Kredisi" kapsamında firmalara %85 oranında Hazine destekli kefalet sağlayacak.

·         Bankalar, KGF'ye ödenecek %0,03 (on binde 3) kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında herhangi bir masraf komisyon talep etmeyecek.

·         Kredi uygunluğu tespit edilen Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası üyesi, kredisini hemen kullanabilecek.

KOBİ Destek/Nefes Kredisi'nin tüm üyelerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Saygılarımızla.