T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Meclisimiz organizasyonu ile 11-13 Kasım 2018 tarihleri arasında Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’ya yönelik, Meclisimiz Başkanı İsmail GÜLLE’nin Başkanlığında geniş katılımlı ve üst düzey bir ticaret heyeti düzenlenecek olup, söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyetimize, Meyve ve Sebze, Otomotiv, Kimyevi Maddeler, Hazır Giyim ve Konfeksiyon, Deri, Makine, Elektrik-Elektronik, Tekstil ve Hammaddeleri, Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller, Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri, Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri sektörleri başta olmak üzere, uluslararası standartlara uygun ürünler imal ve ihraç eden ve Rusya’ya yatırım yapmak isteyen firmalarımızın katılımlarında fayda görülmektedir.

Bu çerçevede, firmalarımızın https://tr.research.net/r/Rusya2018 adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 05 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları; organizasyon kapsamındaki uçak biletleri, konaklama, vize bedeli, toplantı ve transfer ile ilgili giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Türkiye İhracatçılar Meclisi Vakıfbank Güneşli Ticari Şube (Şube kodu: 1248), (Iban No: TR58 0001 5001 5800 7261 1743 61), TL hesabına 7.200 TL (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları gerekmektedir. Başvuru formunun eksiksiz doldurulması ve gerekli ödemenin son başvuru gününden önce gerçekleştirilmesi büyük önem arz etmektedir.

NOT: Umuma mahsus, hizmet ve hususi mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

EK:Heyet Detaylı Metni ve Taslak Programı (2 Sayfa)

Ayrıntılı Bilgi

Melike EMİROĞLU KAPLAN