Odamızda 17.10.2018 tarihinde Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ASLAN,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çankırı Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim  Kurulu Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz'in katılımı ile yapılan Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında gerçekleşen basın toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanımız  Hayrettin ÇELİKTEN; “Enflasyonla Mücadele Programını son derece önemli   buluyor ve destekliyoruz çünkü enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamu, ne de tek başına özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir. Bu çerçevede TOBB ve Odalar-Borsalar, her milli konuda olduğu gibi bu konuda da ülke çapında ortak bir dayanışma içerisindedir. 81 il ve 160 ilçede odalarımız ve borsalarımız enflasyonla mücadeleyi sahiplenmekte ve firmalarımızın en geniş şekilde katılımı için çalışma başlatmaktadır. Hem üyelerimizin  hem de milletimizin enflasyonla mücadeleye topyekûn katılacaklarına inancımız tamdır. Biz de Çankırı  Ticaret ve Sanayi  Odası  olarak tüm üyelerimizin desteğini ve kampanyaya katılımlarını rica ediyoruz diyerek basın toplantısına katılan herkese teşekkür etti.