Moskova - RUSYA'da 11 - 15 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan PRODEXPO 2019 Uluslararası Gıda , İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun Birliğimizce organize edilmesi planlanmaktadır.

Prodexpo fuarı bu sene 26. kez düzenlenecek olup söz konusu fuarda bisküvi, çikolata ve şekerli mamuller, et ve et mamulleri ile şarküteri ürünleri, kümes hayvanları mamulleri, hububat-bakliyat mamulleri, unlu mamuller ve pastacılık ürünleri, su ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri, süt ve süt ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri, süt ve süt ürünleri, alkollü ve alkolsüz içecekler, çay, kahve, soslar ve baharatlar sergilenecektir.

2018 yılında 100.000 m2'lik sergi alanında, 65 farklı ülkeden 2.387 katılımcının yer aldığı söz konusu fuarı, 61.971 kişi ziyaret etmiştir. Bununla birlikte bahsi geçen fuar, Rusya ve Doğu Avrupa'nın da en büyük fuar organizasyonudur. Bu sebeple Rusya gıda sanayisini yönlendirme kabiliyetine sahiptir.Fuar Moskova Hükümeti ile Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde,Rusya Federasyonu Tarım Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilmektedir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin ,ekte başvuru formu’nu ve fuar katılım sözleşmesi’ni,firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak 31 Ekim 2018 Çarşamba  mesai bitimine kadar   Genel Sekreterliğinin 0 212 454 05 01 - 02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri  gerekmektedir.

Üyelerimize Duyurulur

Eklere Aşağıda Bağlı Dosyalardan Ulaşabilirsiniz

Ayrıntılı Bilgi İçin

Hububat Koordinasyon Şubesi