Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Çankırı’da yapıldı. Kastamonu Valisi Yaşar KARADENİZ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda turizme yönelik uygulanacak mali destek programları ele alındı.

Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar KARADENİZ başkanlığındaki toplantıya, Çankırı Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN Sinop Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Köksal ŞAKALAR, yönetim kurulu üyeleri Çankırı Valisi Hamdi Bilge AKTAŞ, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin BOZ, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet KAYIKÇI, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi ŞEKER, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz FINDIKOĞLU,  Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim AKBAŞ ve Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan GENÇ katıldı.

Toplantıda ilk olarak Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan GENÇ, Ajans faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Ardından üyeler Ajans faaliyetleri, 2019 yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı başvuru rehberi ve 2019 yılı Ajans Çalışma Programı ve Bütçesine ilişkin toplantı gündem maddelerinin görüşmesine geçti. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, gündemde yer alan maddelerin ayrıntılı olarak ele alınması ve karara bağlanması ile sona erdi.