İran Ticaret Sanayiler Madenler ve Tarım Odası tarafından 2-3 Aralık 2018 tarihlerinde, Tahran’da 2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji – Petrokimya Konsorsiyumu / Şirketleri etkinliğinin düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliği İran’da petrol ve enerji konularının önde gelen bürokratları ve yetkilileri, bölge Odaların temsilcileri, bölge ülkelerin Büyükelçileri, İslam Kalkınma Bankası ve Asya Kalkınma Bankası yetkilileriyle ile İran şirketlerinin üst düzey temsilcilerinin katılımlarının beklendiği ifade edilmektedir.

Etkinliğin taslak gündemi ve etkinlikle ilgili önemli bilgiler veren kavram kağıdıwww.tobb.org.tr web adresinde “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyuruları- İran” bölümünde yer almaktadır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi ve katılım bildirmek için EİT TSO Genel Sekreterliği ve EİT TSO İran Ulusal Komitesi ile irtibata geçilebilir.

EİT TSO İletişim: E-posta: ecocci@tobb.org.tr tel: 0212 924 3973

EİT TSO İran Ulusal Komitesi İletişim: E-posta: ecochamber@gmail.com  ; tel: +98 21 85732533

Üyelerimize Duyurulur