Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hülya ATEŞ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlediği Genel Sekreterler Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki oda ve borsaların genel sekreterleri ile bir araya gelen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, camia olarak başarının arkasında birlik ve beraberliğin yattığına inandıklarını hatırlatırken, “Biz bir araya geldik, bir arada durduk ve birlikte çalıştık. Eller çoğalınca işler hafifledi, başarı geldi. Burada bizim için sihirli kelime ‘birlik’. Bizler; üyelerimizle, genel sekreterlerimizle, çalışanlarımızla, Oda ve Borsa Başkanlarımızla, büyük bir aileyiz” dedi.

Genel Sekreterler Bilgilendirme Toplantısı Roma’da gerçekleştirildi. 6-8 Aralık 2018 tarihlerini kapsayan etkinliğe katılarak genel sekreterlere hitap eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, kendilerinden camiaya her zaman ümit vermelerini ve iş dünyasını daha güçlü bir Türkiye’ye ulaşmak üzere motive etmelerini istedi.