07.02.2019 Perşembe günü  odamızda Sosyal Güvenlik Kurumu Çankırı İl Müdürü Hicran ÇAKMAKÇİ ve Çankırı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alim ÇAYCI’nın katılımlarıyla işverenlere ve işveren temsilciliklerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleşmiştir.

Toplantıda istihdamın korunması(Kısa Çalışma Ödeneği),İstihdamın arttırılmasına yönelik olan teşvikler,nitelikli işgücünün yetiştirilmesi gibi konular çeşitli örnekler  verilerek detaylı bir şekilde anlatıldı daha sonra katılımcıların soru ve cevapları Sosyal Güvenlik Kurumu Çankırı İl Müdürü Hicran ÇAKMAKÇİ ve Çankırı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alim ÇAYCI tarafından cevaplandı.