İyi Parti Belediye Başkanı adayı ve eski Çankırı Belediye Başkanı Raif OKTAY,İl Başkanı Bora KANAT ,İlçe Başkanı Erkan DOĞAN  ve beraberindeki partili heyet ile birlikte yerel seçimler kapsamında odamıza ziyarette bulundular. Raif OKTAY Türkiyede olduğu gibi Çankırı’da da betonlaşmanın yüksek olduğunu belirterek Çankırılıların nefes alacağı yeşil alanların çok kısıtlı olduğunu belirtdi. Çankırı ‘ya yeni yeşil alanlar kazandırarak Çankırılılara daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışacağını söyledi ve Çankırı  ile ilgili projelerinianlattı .Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin ÇELİKTEN ve İyi Parti Heyeti arasında ilimizin ekonomik ve diğer sorunları hakkında bilgi alışverişi yapdılar.Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin ÇELİKTEN ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz İyi Parti heyetine ziyaretlerinden  dolayı memnun olduklarını belirtmişlerdir. Raif OKTAY ve beraberindeki partili heyete odamıza göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder seçim sürecinde başarılar dileriz.