26.02.2019 tarihinde odamız konferans salonunda Düzce Teknopark’ın girişimci adayları için Girişimcilik ve Şirketleşme Birimi Koordinatörü Örg.Gör.Betül İşbilir KULA,Girişimcilik, Şirketleşme Birimi Uzmanı Selçuk CANTÜRK ve Fikri ve Sınai Haklar Birimi Sorumlusu Muhammet Yasin GÖK tarafından 1512 TübitakBigg Dünya ve Cosme-EEN programı üyelerimize ve çeşitli kurumlardan gelen kişilere sunum yapılarak  detaylı bir şekilde anlatıldı daha sonra katılımcıların soru ve cevapları ilgili kişiler tarafından cevaplandı.

Toplantıya Katılan Meclis Başkanımız Cafer ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Salih TUNÇ,Fahrettin AKYOL ve Ejder ERDEM bu tür girişimcilik bilgilendirme toplantılarının çok faydalı olduğunu belirterek Betül İşbilir KULA,Selçuk CANTÜRK ve Muhammet Yasin GÖK’e teşekkür ederek bu tür toplantıların daha sık yapılmasını istediler.