05.03.2019 tarihinde odamızda Türk Eximbank Uzmanları Yakup KÜLEKÇİ  ve  Ayşe Aslıhan KÜÇÜK katılımlarıyla  gerçekleşen  imalatçı/ihracatçı ve döviz kazandırıcı faaliyetlerde bulunan firmalara yönelik olarak kredi,sigorta ve garanti programları bilgilendirme toplandısı yapıldı.

Toplantıda Eximbank’dan yararlanmak isteyen kişilerin kredi,sigorta ve garanti programlarından nasıl yararlanacağı gibi konular Eximbank uzmanları tarafından sunum yapılarak ve katılımcılara çeşitli dökümanlar verilerek anlatıldı.Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde tamamlandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin ÇELİKTEN  toplantıya katılımın düşük olduğunu belirterek bu tür bilgilendirme toplantılarında katılımın yüksek olması geretiğini  söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin ÇELİKTEN Türk Eximbank Uzmanları Yakup KÜLEKÇİ ve Ayşe Aslıhan KÜÇÜK’e odamızda yapmış olduğu bilgilendirme toplantısı için teşekkür etti.