2019 İstihdam seferberliği kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin ÇELİKTEN, Sgk İl Müdürü Hicran ÇAKMAKÇİ ve İş Kur İl Müdürü Alim ÇAYCI ile birlikte ortak Basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri ,Meclis Üyelerimizin yanı sıra Ticaret İl Müdürü Mehmet Ali YARANBAŞI ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf MÖHÜR toplantıda hazır bulınarak katkı sağladılar.

Yönetim Kurulu Başkanımız "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin başlattığı İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası etkinliği ortak metnini okuyarak “Ülkemize güven duyup, işimizi geliştirmeye, istihdama katkı sağlayamaya, ekonomik büyümemizi sürdürmeye odaklanmamız gerekiyor” diyerek herkesi İstihdam Seferberliği’ne destek vermeye davet etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin Çelikten Çankırı iş dünyasının bundan önce olduğu gibi bu çağrıya da en doğru cevabı verecektir diyerek toplantıya katılan ve şimdiden istihdama seferberliğine katkıda bulunacak herkese teşekkür etti.