İstanbul Ticaret Odası yazısı ile ,Batı Afrika ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika’nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya’nın ekonomi başkenti Lagos’ta,4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2.Türk ürünleri Fuarı’nın gerçekleştireceği bildirilmektedir.

Nijerya 2.Türk ürünleri Fuarı’nda m2 bedelinin 2.820 TL olarak tespit edildiği,katılım bedeline tün ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmekte olup,Fuar’da sektörel yerleşimin gerçekleştirileceği,katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmelerin İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar’a ilişkin katılım formu ve detaylı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) ‘’Hizmetler’’ başlığı altıdaki ‘’Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler’’ bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgi ve Fuar konusu tüm üyelerimize duyurulur.

Çankırı Sanayi ve Ticaret Odası