KUZKA Nisan Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Kastamonu Valisi Yaşar KARADENİZ başkanlığında Çankırı Ticaret Sanayi Odamız Başkanı  Hayrettin ÇELİKTEN ve Kastamonu, Çankırı ve Sinop’ta yeni seçilen belediye ve il genel meclis başkanlarının da katılımıyla Sinop’ta toplandı.

Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar KARADENİZ başkanlığındaki toplantıya, Sinop Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Köksal ŞAKALAR, yönetim kurulu üyeleri Çankırı Valisi Hamdi Bilge AKTAŞ, Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip VİDİNLİOĞLU, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı ESEN, Sinop Belediye Başkanı Barış AYHAN, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN,Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Güray PARÇAL, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Mustafa ÇIBIK, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz FINDIKOĞLU, , Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim AKBAŞ ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan GENÇ katıldı.

Toplantıda KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan GENÇ’in KUZKA faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme sunumunun ardından gündem maddelerinin görüşmesine geçildi. Kastamonu, Çankırı ve Sinop’ta yeni seçilen belediye ve il genel meclis başkanlarının da katılımıyla basına kapalı gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında KUZKA faaliyetleri, KUZKA’nın 2019 yılı çalışma programı ve bütçesinde değişiklik yapılmasına ilişkin gündem maddeleri görüşüldü. KUZKA yönetim kurulu toplantısı, gündemde yer alan maddelerin ayrıntılı olarak ele alınması ve karara bağlanması ile sona erdi.