Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75’inci Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirildi.

Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda sahiplerine verildi.​Törene ayrıca  Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin Çelikten,Yönetim Kurulu üyeleri Fahrettin Akyol,Ejder Erdem ve Genel Sekreter Hülya ATEŞ katıldı.

01/05/2019 tarihinde TOBB 75. Genel Kurulunda Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreninde Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin Çelikten’e Hizmet ve Şeref Belgesi  Başarı Plaketi takdim edildi.