2019-2020 sezonu hazırlık çalışmalarına başlayan Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan ve yönetim kurulundan oluşan heyet  Çankırı Ticaret ve Sanayi Odamıza  ziyaret gerçekleştirerek yeni sezon için destek istedi.

ÇATSO Yönetim Kurulu Başkanımız Çelikten ziyarette misafirlerine öğle yemeği ikram ederek, 1074 Çankırıspor’un geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundu.

1074 Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan Çankırı’nın geleceği, gençlerin iyi bir ahlaka sahip olmaları için yola çıktıklarını ifade ederek “1074 Çankırıspor’a profesyonel bir takım hüviyeti kazandırdığımızda altyapıya daha önem vereceğimizin bilinci içinde mücadelemizi sürdürüyoruz.” dedi.

Bu sezonki hedeflerinin de Çankırı’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) başarı ile temsil etmek olduğunun altını çizen Arslan “İlk etapta hedefi şampiyonluk olarak belirlemek farklı algıya sebep oluyor. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Transfer görüşmelerine bir hafta sonra başlayacağız. 10 Temmuz’da transfer sürecini bitirmemiz lazım. Ağustos ayının ortasında kupa maçlarımız başlayacak. İnşallah bu sene iyi bir takım kurarak Türkiye Kupası’nda 2-3 tur atlayabilirsek Çankırı’yı tanıtma yanında kulübümüze maddi ve manevi katkı sağlarız ” diye konuştu.

Arslan ÇATSO’nun iş adamlarının oluşturduğu bir kurum ve Çankırı’nın en büyük STK’sı olduğunu vurgulayarak, “STK’mızdan destek istiyoruz. Destek olacaklarını da biliyoruz. Çünkü biz STK ve iş adamlarımızdan destek alamazsak hiçbir yerden destek alamayız. Buradaki abilerimizin vereceği destekle daha güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. ÇATSO Çankırımızın lokomotifi. ÇATSO’nun nakdi olarak bir yardımı yok. Geçen sezon Çankırı Ticaret Borsası bize malzeme olarak destek vermişti. Bu senede ÇATSO’dan istediğimiz destek malzeme olacak” dedi.

BAŞARILAR DİLERİM

“Yeni sezonda yolunuz açık olsun, başarılar dilerim” sözleri ile konuşmasına başlayan ÇATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çelikten, “Mevzuata bağlı kalmak üzere şehrimizin takımına elimizden gelen desteği veririz. Bunu yönetim kurulu ve meclisimizde değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Takımda altyapının güçlendirilmesi gerektiğini belirten Çelikten, “Alt yapı oluştuğu zaman ÇATSO olarak, şahsi olarak gücümüz yettiği kadar destek olabiliriz” dedi.

Ziyaret çektirilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.