Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının ve Sorumlu Emlak Danışmanlığı  Ticareti Hakkında Yönetmelik'in yürürlüğe girmesinin ardından, ikinci el taşıtların satışında mesleki yeterlilik belgesi ve Sorumlu Emlak Danışmanlığı yeterlilik belgesi zorunlu hale getirildi.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası TOBB-MEYBEM A.Ş işbirliği ve odamız koordinasyonunda,Motorlu kara taşıtı ticareti yapan ve Emlak Sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz ve vatandaşlarımız sınavlarını başarıyla tamamlayarak “Mesleki Yeterlilik Belgesi” almaya hak kazanan 55 kişiye belgeleri Çankırı Ticaret ve Sanayi  Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin Çelikten tarafından verildi. ​

Sorumlu Emlak Danışmanlığı ve İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Alım-Satım Yetki Belgesi için 2.kez sınav yapılacak olup konu hakkında ilgilenen üyelerimiz ve vatandaşlarımız odamızı arayarak bilgi sahibi olabilirler.

Konu ilgilenen üyelerimize ve vatandaşlarımıza duyurulur.