Ekvator’un Ankara Büyükelçiliği’nin Üretim,Dış Ticaret,Yatırım ve Balıkçılık Bakanlığı,Türkiye Ticaret Ofisi (PRO ECUADOR) aracılığıyla ‘’Ekvator ve Yatırım Fırsatları’’ başlıklı sunumun gerçekleştirileceği, söz konusu sunumda Ekvator’da ticaret nasıl yapılır,Ekvator’a yatırım yapmaya karar veren yeni yatırımcılar için teşvikler,bazı kamu özel ortaklığı (PPP) projeleri hakkında ilave bilgilere yer verileceği bildirilmektedir.

Bu kapsamda,17 Temmuz Çarşamba günü saat 12:00’de Ankara Hilton Otel’de gerçekleştirilecek söz konusu toplantıya ilişkin detaylı bilgilere ve program  akışına Türkiye Odalar Borsalar Birliği web sayfası ( www.tobb.org.tr ) ‘’Hizmetler’’ başlığı altındaki ‘’Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler’’ bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgi ve konu üyelerimize duyurulur.