32.AHİLİK HAFTASI VE YAREN KUTLAMALARI

• 17.09.2019

Ahilik Kültürünün tanıtılması, esnaf ve sanatkârlar tarafından yaşatılarak gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 16-20 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında 32.Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Çankırı 100.Yıl Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.

Törene Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş,Çankırı Milletvekilleri Muhammed Emin Akbaş, Salim Çivitçioğlu Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç, Belediye Başkan Vekili Muhammed Yavuz İnci,Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten,Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Erdal Aslan,Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı , Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin Çelikten ’e  Ahilik Haftası kutlamaları ile ilgili plaket hediye edildi.Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

32.AHİLİK HAFTASI VE YAREN KUTLAMALARI