Akp Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık, Akp İl Başkanı Abdulkadir Çelik, Akp İlçe Başkanı Bahri Kılıç Odamızı ziyaret ettiler.  Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cafer ÖZKAN, Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ejder ERDEM, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Tunç ve Yücel Cesur AKP Milletvekili Salim Çivitçioğlu ve beraberindeki heyeti misafir etmişlerdir.

İlimiz ticareti ve sanayisi hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği görüşmede Çankırı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN, “ Bu makamda kendimi temsil etmiyorum, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası olarak 1950 üye firmamız bulunmaktadır, Bizler Yönetim Kurulu  ve Meclis olarak 1950 Üye Firmamızın ortaklarını, çalışanlarını ve onların ailelerini temsil ediyoruz. Toplamda 120 Bin Kişilik bir gruba hitap ediyoruz” açıklamasında bulunan Çelikten sözlerine , “Kurumlar arasında küslük yada kırgınlığın olmaması gerekir, Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları STK’lar ve Vekillerimizin hep birlikte aynı amaca Çankırı’ya Hizmet etme noktasında emin ve hep birlikte adımlar atması gerekmektedir.” Çelikten,  Ortak adım atılacak her noktada Çankırı Ticaret ve Sanayi Odasının her türlü iş birliğine hazır bulunduğunu belirtmiştir.”

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cafer ÖZKAN, “Kurumların yerel bazda, Milletvekilleri, Belediye, STK’lar ve diğer Kamu Kurum Kuruluşlarının birbirleri ile uyumunun çözüm üretme noktasındaki önemini vurgulamıştır.”

Aynı zamanda sanayicilerin yaşadıkları sıkıntıları vurgulayan Meclis Başkanı Cafer ÖZKAN,” Faiz oranlarının düştüğünü ancak bankaların halen eski faizler üzerinden işlem yaptığını bu noktada Kamu Bankalarının önderlik etmesi gerektiğini vurgulamıştır.

“Zaman geçip gidiyor eser bırakalım” diyerek sözlerine başlayan AKP Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Her yeri geziyoruz, Köyleri, İlçeleri Kurumları STK’ları, Bu memleketin geleceği ve menfaati için hangi konulara yoğunlaşmamız gerektiği ve el birliği ile neler yapabiliriz bu konuları araştırıyoruz ve çözümler üretmeye çalışıyoruz. AKP Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Çankırı’nın geleceği için Tüm Kurumların ortak paydada hareket etmesi gerektiğini vurgulamıştır”.

Nazik Ziyaretleri ve ilgisi için Meclis Başkanımız Cafer Özkan ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin ÇELİKTEN,  Akp Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu ve beraberindeki heyete Teşekkürlerini iletmiştir.