Değerli Üyelerimiz;

Odamız www.catso.org.tr   web sayfası ‘‘ Üye işlemleri’’ kısmına ‘’Online Aidat Ödeme’’ Kısmı eklenmiştir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Çankırı Ticaret Ve Sanayi Odası

----------------------------------------------------------------------

Hızlı Ödeme ekranından Borç Sorgulama ve Ödeme nasıl yapılır?

Üye firmanın borç sorgulaması ve ödeme yaptığı ekrandır.

Bknz: Resim 2

1) İlk Satırda Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası’nı seçip,

2) İkinci Satıra Üye Sicil Numaranızı ya da üçüncü satıra Ticaret Sicil Numaranızı
(Oda/Ticaret sicil numaranız 6 haneli olmalıdır.6 haneyi tamamlamak için önüne 0 eklenir. Örneğin 1111 sicil numaralı üye 001111 olarak giriş yapmalıdır.)

3) Dördüncü Satıra Vergi Numaranızı, yazıp sorgulayarak ödeyebilirsiniz
Açılan ekranda Üyenin açık tahakkukları görüntülenir. Ödenecek borç yanındaki kutu tıklanarak işaretlenir.

Bknz : Resim 3

Ödenecek tutar “Girilen Tutarı Borçlara Dağıt ” butonu tıklanarak otomatik olarak yazılan miktar onaylanır. Daha sonrasında “Ödeme Yap” butonu aktif hale gelir.

Ödeme yap” butonu tıklandıktan sonra açılan ekranda kredi kartı bilgileri girilir ödeme gerçekleştirilir.