ÇANKIRI’DA 205 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

• 11.11.2019

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yurt genelinde başlatılan ağaçlandırma seferberliği kapsamında, Çankırı'da 26 farklı noktada 205 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Yapraklı ilçesi Karacaözü mevkiinde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğe, Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ, Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin AKBAŞOĞLU ile Salim ÇİVİTCİOĞLU, Belediye Başkanı İsmail Hakkı ESEN, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odamız Başkanı Hayrettim ÇELİKTEN, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saatler 11.11’i gösterdiğinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan fidan dikim etkinliğinde öğrenciler, vatandaşlar, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratlar binlerce fidanı toprakla buluşturdu.

ÇANKIRI’DA 205 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU