İYİ PARTİ’DEN ODAMIZA ZİYARET

• 23.12.2019

Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi İyi Parti Bursa Milletvekili Prof.Dr.İsmail Tatlıoğlu il,Yerel Yönetimler Başkanı İyi Parti Bursa Milletvekili Prof.Dr.Metin Ergün; İyi Parti Çankırı İl Başkanı Bora Kanat ve İyi Parti Teşkilat yetililerinin yer aldığı heyet odamızı ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin Çelikten başta olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerimiz yer aldı.

Karşılıklı istişarelerin yapıldığı ziyarette, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz sanayici ve tüccarlarımızın yerelde karşılaşılan sorun ve sıkıntılar dile getirildi. Değerli Milletvekillerimizde kendilerine aktarılan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündeme getireceklerine söz vererek ziyaretlerini tamamladı.

Değerli Milletvekillerimize odamıza gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunar üstlenmiş oldukları görevlerinde başarılar dileriz.

İYİ PARTİ’DEN ODAMIZA ZİYARET