ÜRÜN İRTİBAT NOKTASI BİLDİRİMİ

• 06.01.2020

Ticaret Bakanlığı’nın 09.12.2019 tarih ve 20220507 sayılı kayıtlı yazıda, ‘’Düzenlenmiş Alanda Karşılıklı Tanıma Yönetmeliği’’ kapsamında oluşturulan Ulusal Ürün İrtibat Noktası görevinin Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olduğu ve görev kapsamında belirli bir ürün veya ürün grubuna uygulanan ulusal teknik kurallar vb. hususlarda AB üyesi ülkeler ile Türkiye arasında karşılıklı bilgi talepleri veya paylaşımları yapıldığı belirtilmektedir.

Yazıda devamla, Ürün  İrtibat Noktası bildirimleri kapsamında ‘’Litvanya İnşaat İşlerine Nasıl Başlanır?’’ konulu bir bilgilendirici e-postanın Bakanlığa ulaştığı bildirilmektedir. Konuya ilişkin detaylı bilgilere nasıl ulaşılabileceği ve Litvanya’da inşaat işlerine nasıl başlanacağına yönelik bir akışı şeması ekte iletilmekte olup ilgili üyeleriniz ile paylaşılmasında fayda görülmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

EKLER :

1-      Litvanya’da İnşaat İşlerine Nasıl Başlanır Bilgi Notu (1 Sayfa)

2-      Litvanya’da İnşaat İşlerine Nasıl Başlanır İş Akışı (1 Sayfa)

003 (293 KB)
004 (646 KB)