VİDEO KONFERANS ARACILIYLA YAPILAN TOBB İÇ ANADOLU BÖLGE ODALARI İSTİŞARE TOPLANTISI’NA ÇATSO BAŞKANI HAYRETTİN ÇELİKTEN KATILDI.

• 13.05.2020

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Hayrettin Çelikten, video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İç Anadolu Bölge Odaları İstişare Toplantısı’na katıldı.

Toplantıya konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, odaların iş dünyası ile devlet arasında köprü görevi gördüğünü ve iletilen taleplerin çoğunun yerine getirildiğini dile getirdi. Oda başkanlarına virüs salgını sürecindeki gayretleri için teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak sürecin en az hasarla atlatılması için çaba gösterdiklerini kaydetti.