ÇANKIRI TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAYRETTİN ÇELİKTEN BAYRAM MESAJI

• 31.07.2020

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN, Kurban Bayramı münasebeti ile bir bayram mesajı yayınladı. Başkan Çelikten mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Bayramlar, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı, geleneklerimizin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı çok önemli zamanlardır. Sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsat olan bayramlar; Milli ve manevi değerlerine bağlı insanımızın, birlik ve beraberlik duygularıyla ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirerek ülkemizi çok daha ileriye taşıyacağına yürekten inanıyorum.

Ayrıca, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde COVİD-19 hastalığına yakalanan tüm hastalarımıza acil şifalar, yaşamını yitiren vatandaşlarımızın yakınları ve ailelerine başsağlığı diliyorum.

Mübarek Kurban Bayramınızı, en içten duygularımla kutluyor; bayramın, aziz milletimiz başta olmak üzere, tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyorum.”