TÜRKİYE-BELÇİKA JETCO II. DÖNEM TOPLANTISI

• 28.10.2020

Ticaret Bakanlığı’nın 26.10.2020 tarih ve 58509789 sayılı kayıtlı yazıda, Türkiye-Belçika II. Dönem JETCO Toplantısı'nın Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan ile Belçika Dışişleri, Avrupa İşleri, Dış Ticaret ve Federal Kültürel Kurumlar Bakanı Sophie Wilmes eşbaşkanlıklarında video konferans yöntemiyle 27 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilerek, söz konusu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu itibarla, konunun ilgili üyelerinize duyurularak, toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Belçika ile mal ve hizmet ticaretinde karşılaşılan problemler, pazara giriş engelleri, çözüm önerileri, ticaretin kolaylaştırılmasına yönelik tedbirler, ülkemizdeki yatırım imkânları, yatırım projeleri ve Belçika'da yatırımcılarımızın karşılaştıkları sorunlar gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 03 Kasım 2020 Salı günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (E-posta: cankiritso@gmail.com ) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.