MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ HK.

• 23.02.2021

Değerli Üyemiz;

Mesleki Eğitim Merkezleri, üyelerimizin ihtiyaç duyduğu insan kaynağının temin edilmesinde önemli bir misyonu üstlenmektedir. Üyelerimizin Mesleki Eğitim Merkezlerinden insan kaynağı temininde yaşanan sıkıntıların tespit edilerek giderilmesi, sürecin sağlıklı ilerlemesi açısından önem arz etmektedir.

Bilindiği üzere 2 Şubat 2021 tarihinde Oda ve Borsa personellerine yönelik Mesleki Eğitim Merkezleri hakkında bilgilendirme semineri düzenlenmiş olup Oda ve Borsa üyelerine yönelik ayrı bir bilgilendirme seminerinin daha düzenlenmesi planlanmaktadır.

Söz konusu seminer öncesinde üyelerimizin Mesleki Eğitim Merkezleri ve buradan temin edilen insan kaynağının (çırak, kalfa, usta, vb.) çalışma sürecinde yaşadığı sorunları, mevzuatla ve konuyla ilgili ortaya çıkan diğer sorunların 26 Şubat 2021 tarihine kadar tic.san@hotmail.com adresine iletilmesini rica ederiz.