CUMHURİYET HALK PARTİSİ’ NDEN ODAMIZA ZİYARET..

• 01.04.2021

Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası Başkanı, Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yrd. Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Koordinatör Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Ekonomi Masası Sekreteri Rahmi Aşkın Türeli, Ekonomi Masası Üyeleri İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve beraberinde bulunan heyet ile birlikte Çankırı Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etmişlerdir. Misafirleri Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimiz karşılamışlardır. Görüşmede karşılıklı fikri alışverişi yapılmış olup kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ’ NDEN ODAMIZA ZİYARET..