YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ HAYRETTİN ÇELİKTEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE ÇERKEŞ-ILGAZ-KURŞUNLU-ATKARACALAR-BAYRAMÖREN-ELDİVAN-KORGUN-YAPRAKLI İLÇE BELEDİYELERİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

• 16.04.2019

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte görevine yeni başlayan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı,Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk,Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak,Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz,Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu,Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan,Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör,Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan,Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay,Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer VE Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör’'i makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinin 'hayırlı olması' dileğinde bulundular.