2019-2020 Yılı Sosyal Destek Güdümlü Programı Proje Bilgilendirme toplantısı Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ’ın katılımıyla Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ’ın yanı sıra, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı ESEN, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN,Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Murat ARI,  Vali Yardımcısı Vekili Mustafa Emre KILIÇ, İl Emniyet Müdürü Sadettin AKSOY ile daire amirleri ve KUZKA teknik personelleri katıldı.

Toplantı KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan GENÇ tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı.

2019-2020 Yılı Sosyal Destek Güdümlü Destek Programı için 166 Milyon TL bütçesi olduğunu ve 81 İl genelinde hazırlanacak projelere göre destekler yapılacağını konuşmasında belirten KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan GENÇ “Ajans olarak, Kurumlarımızın proje hazırlamasında her türlü teknik desteği vermeye hazırız dedi.”

Akabinde konuşan Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ “Amacına ve Önceliklerine daha uygun projeler hazırlarsak, İlimizde bu bütçeden payını alacaktır. KUZKA bu kapsamda iyi bir çalışma yaparak, yardım alabilecek projelerin hazırlanmasında öncülük etmelidir.” Ön kontrol ve değerlendirmenin önemini vurgulayan Vali AKTAŞ, “Özellikle proje sorumluları ve ilgili kurumlar proje hazırlanması ve uygulamalar hakkında Proje hazırlayacak kurumlarımızın KUZKA ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.” Şeklinde konuştu.

Dilek ve temenniler bölümünde bütçe destek limitleri ile proje hazırlanması ve uygulamaları hakkında istişareler yapıldıktan sonra toplantı sona erdi.