"Her Fabrika Bir Kaledir"

TEKNOFEST 2022

• 20.01.2022
Değerli Üyemiz,

T.C. Çankırı Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından iletilen yazıda; T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bu yıl 30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanında gerçekleştirecek olan Teknofest 2022 festivali kapsamında düzenlenecek teknoloji yarışmaları için açılan başvurular başlamış olduğu bildirilmiştir.

Teknofest Karadeniz için yarışmalara son başvuru tarihi 28 Şubat 2022 dir. Bu kapsamda T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan Teknofest 2022 tanıtım metni ekte bilgilerinize sunulur.

EK:

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi