"Her Fabrika Bir Kaledir"

TÜRKİYE SİGORTA SEKTÖRÜ ZİRVESİ VE İŞBİRLİĞİ FUARI

• 21.01.2022
Değerli Üyemiz,

Bilindiği üzere, ülkemiz ticaret ve sanayisinin sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi, tarım ve hayvancılıkta sürekliliğin sağlanabilmesini teminen sigortacılık sektörünün de gelişmesi büyük önem arz etmektedir. Bu bilinçle TOBB, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişmesi ve toplumda sigorta bilincinin artırılmasına yönelik faaliyetlere özel önem vermekte ve bu husustaki çalışmaları desteklemektedir.

Bu kapsamda, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincinin artışına yönelik olarak 3-5 Mart 2022 tarihlerinde Antalya'da TOBB de destekleri ile Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İşbirliği Fuarı düzenlenecektir. Söz konusu fuara ilişkin davetiye ekte iletilmekte olup, ayrıntılı bilgi ve katılım için " https://sigortacilikfuar.com/ " adresli internet sayfası ziyaret edilmelidir.

Bilgilerinize sunulur.

EK:

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi