CUMHURİYET HALK PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ TARAFINDAN ODAMIZA ZİYARET

• 02.06.2021

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezi, CHP İzmir Milletvekili Av.Sevda Erdan Kılıç, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Çankırı İl başkanı İlhan Tekin ve beraberinde bulunan heyet ile birlikte Çankırı Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etmişlerdir. Misafirleri Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin Çelikten, TOBB Çankırı Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Merve Güldür Temeltaş ve İcra Kurulu Üyeleri Gamze Güneşülke ve Ümit Kethüda karşılamışlardır.

Görüşmede karşılıklı fikri alışverişi yapılmıştır. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ TARAFINDAN ODAMIZA ZİYARET