DEVA PARTİSİ HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET

• 28.06.2021
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ERGEN,DEVA Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı  Ramiz Ongun, DEVA Partisi Genel Merkez Kurucu Üyesi Gül Didem PEKUZ, DEVA Partisi Bölge  Koordinatörü Kadriye Esra AYGÜN , DEVA Partisi  Çankırı İl başkanı Mustafa AVŞAR ve beraberinde bulunan heyet ile birlikte  Odamızı ziyaret etmişlerdir. Misafirleri Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Hayrettin Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin AKYOL ve Ejder ERDEM, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih TUNÇ,Yücel CESUR ve Meclis Başkan Yardımcısı Tuncay KOÇ karşılamışlardır. Görüşmede karşılıklı fikri alışverişi yapılmıştır. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

DEVA PARTİSİ HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET